Werkwijze

We gaan samen een enorm inspirerend en intensief traject aan. Goed dus om bij aanvang te weten wat we hebben afgesproken. Hieronder in stappen onze werkwijze:

1. Een goed gesprek

Voor ons begint de reis vooral met luisteren met wat u zegt maar met name naar wat u niet zegt.

Ons vak bestaat voor groot deel uit zoeken naar het waarom u bepaalde vragen stelt of wensen of ideeen heeft. Waar komt u vandaan? Waar wordt u wakker van?

Waar wordt u blij van? En wat weet u nu nog niet eens wat u wellicht zou willen?

2. Verslag van ons gesprek

Wie u bent wordt vertaald naar moodboards, storyboards en uiteindelijk ontwerpen. Dit is de rode draad die wij koesteren en bewaken omdat dit het fundament is oftewel de onderligger van waaruit alle plannen en ontwerpen ontstaan.

3. De centen

Niet onbelangrijk is wat u wilt dat dit project u oplevert. Wij kijken altijd naar investering versus rendement. E wij doen alles in onze macht u te overtuigen bepaalde keuzes of beslissingen te nemen als wij denken dat dat u uiteindelijk ten goede komt. Het budget is altijd gebaseerd op wensen versus mogelijkheden en uitdagingen.

4. De richting

Uw visie bepaalt de koers die wij uitzetten voorafgaand aan de realisatiefase. Welke mensen zetten wij in om tot het beste resultaat te komen. En welke materialen horen daarbij? Welke kwaliteit? Hoe ziet u na de oplevering het onderhoud? En toekomstige (duurzame) investeringen? Wij denken over alle belangrijke facetten na die nu en in de toekomst komen gaan.

5. De realisatiefase

Wij ontzorgen u gedurende het gehele traject van A tot Z. Maatwerkoplossingen vragen aandacht, tijd en korte lijnen. Daar zit onze kracht. Wij zitten er bovenop. We hebben ons na jarenlange ervaring alle trucs uit het vak eigen gemaakt om elk project succesvol te laten zijn.

6. Na ons vertrek

Als wij een project hebben afgerond begint eigenlijk pas waar we voor hebben gewerkt: nl u of uw klant of gast gaat in onze ruimte verblijven, er gebruik van maken, wonen, leven…. Dan zult u zelf kunnen ervaren waarom wij in het voortraject hebben gestreden voor bepaalde keuzes. Want al vanaf het ontwerp zijn wij bezig met het resultaat! Over alles wat wij doen is nagedacht. En het zijn juist die dingen die u na het project tijd, geld en energie gaan besparen!

Contact

Vragen? Bel ons; 0180-78 88 00
of stuur ons een e mail
welkom@mw-studios.nl

Of gebruik ons contactformulier. We kijken er naar uit u te ontmoeten!

Middeldijk 56A13, 2992 SJ Barendrecht

UW VRAGEN/BEMERKINGEN

Versturen