1.

Onze klant is als onze gast

Wij kunnen en zullen in uw belang, door uw bril naar de opdracht kijken. U staat centraal en mag van ons niks minder verwachten dan een topprestatie en topservice!

2.

Vrije vogels

Wij werken onafhankelijk. Geen showroom, geen afspraken met leveranciers. We willen kunnen kiezen wat goed is voor u(w klant).

3.

Daag ons vooral uit

De vijand van fantastisch werk is middelmaat.
Daag ons uit om u te verbazen. Dit is wat we doen, dit is wat we zijn.
Het moet goed, het zal goed.

4.

Geen standaard antwoorden

Wij zijn onderzoekers, er zijn geen standaard antwoorden. Uw investering moet renderen. Daarom beginnen wij pas als wij uw vraag uitvoerig hebben kunnen analyseren.

5.

Verwacht geen 'Ja mijnheer/mevrouw'

We zijn niet alleen maar uitvoerders. Wij brengen kostbare kennis en ervaring in. Wij durven 'nee' te zeggen. Alleen als we ‘met u’ in plaats van ‘voor u’ kunnen werken, halen we samen het onderste uit de kan.

6.

Detailjunks

Uiteraard alle aandacht voor de grote lijnen. Maar succes zit in de details. Zijn de gekozen tafels groot genoeg voor de borden van uw servies? Wat is de kleur van de sifon op het toilet? Uw klant 'voelt' het verschil.

7.

Betrouwbaar en intrinsiek gemotiveerd

Vertrouw ons. Wij zijn goed in wat we doen. We houden van wat we doen. We worden gedreven door resultaat behaald met ons werk. Niet door winstmarge. 

Contact

Vragen? Bel ons; 0180-78 88 00
of stuur ons een e mail
welkom@mw-studios.nl

Of gebruik ons contactformulier. We kijken er naar uit u te ontmoeten!

Middeldijk 56A13, 2992 SJ Barendrecht

UW VRAGEN/BEMERKINGEN

Versturen