Als we stellen dat experience design in onze genen zit dan overdrijven we niet!

Al 4 generaties lang succesvol in het realiseren van uw dromen!

Missie

De missie van ons team is om in elk ontwerp het gedrag en de behoeftes van de mens centraal te zetten.

We vinden het erg belangrijk dat onze klanten zichzelf kunnen zijn en kunnen laten zien. Wij geloven namelijk in de kracht van uw identiteit en ontwikkelen alleen concepten die passen als een warme jas.

Wij noemen onszelf dan ook niet voor niets atmosfeer architecten : wij creëren een setting die slim is en doordacht aan de voorkant, met veel ideeën die u tijd en geld zullen gaan opleveren aan de achterkant. Wij werken doelgericht en vanuit een strak helder opgezet plan.

Onze ontwerpstudio heeft als doel een leefomgeving te creëren waar mensen het beste uit zichzelf kunnen halen omdat ze zich verbonden voelen met de ruimte om zich heen.

Onze kracht is het neerzetten van een belevenis, de juiste look and feel.

Ons team

Marlous van Wijnen

Eigenaar en commercieel conceptontwikkelaar

Ik was al conceptontwikkelaar voordat ik kon praten en lopen. Ik verbind, ben gastvrij, denk vanuit oplossingen en duw door waar het nodig is. Ik geloof dat het onmogelijke altijd mogelijk is. Als ik om 05.30 uur met de hond ga lopen, borrelen de eerste ideeën al boven. Ik hou van groots denken met een vintage randje en ik geniet van samenzijn met friends & family en mijn hond. Mijn werk geeft me enorm veel energie. Mijn doel is om MW Studio’s groot te maken in de wereld van de horeca, leisure en transformatieprojecten.  Ik stel u graag mijn medewerkers voor.

Maaike Vos

Projectleider

Zij is een kanjer in het bewaken van processen tijdens de bouw, het analyseren van werkwijze en het toezien op behalen van planning. Deze dame staat met twee benen op de grond. Spreekt heldere taal, is een enorm harde werker maar bovenal zeer sociaal. Ze werkt en voor u en met u. En met het MW team bovendien! Maaike heeft een groot hart en heeft de drive er voor de ander te zijn.

Lisette Elich

Office manager

Lisette vormt het hart van het bedrijf en is er echt om het MW Studio’s team te ondersteunen met alle administratieve en secretariële zaken. Iemand die zorgt dat de basis staat als een huis en echt ontzorgt!

Lisette heeft veel ervaring in het vak en is een enorm lieve en fijne collega.

Laura Verhoeven

(stagiair van de Mode academie Doorn eindproject)
Social Media & marketing

Dit jonge talent heeft niet alleen oog voor kleur, compositie en stijl, maar daarnaast fris inzicht en is echt van deze tijd. Ze weet wat de markt vraagt en ook hoe ze de vertaalslag kan maken van idee en droom naar de social media kanalen. Laura is via ons netwerk bij ons binnen gekomen, wat laat zien hoe ook zij haar netwerk weet in te zetten.

Joeri Kooijman

(stagiair van de HMC Rotterdam 2e jaars)
Ontwerp meubels & interieur

Een leergierige jonge knul die weet wat hij wil: meubels en ruimtes ontwerpen. Natuurlijk geven wij hem graag deze kans! Want bij MW Studio’s kun je veel leren. Niet alleen over inhoud, maar nog veel meer over processen en mensen.

Contact

Vragen? Bel ons; 0180-78 88 00
of stuur ons een e mail
welkom@mw-studios.nl

Of gebruik ons contactformulier. We kijken er naar uit u te ontmoeten!

Middeldijk 56A13, 2992 SJ Barendrecht

UW VRAGEN/BEMERKINGEN

Versturen