Ons team

Marlous van Wijnen

Eigenaar en commercieel conceptontwikkelaar

Ik was al conceptontwikkelaar voordat ik kon praten en lopen. Ik verbind, ben gastvrij, denk vanuit oplossingen en duw door waar het nodig is. Ik geloof dat het onmogelijke altijd mogelijk is. Als ik om 05.30 uur met de hond ga lopen, borrelen de eerste ideeën al boven. Ik hou van groots denken met een vintage randje en ik geniet van samenzijn met friends & family en mijn hond. Mijn werk geeft me enorm veel energie. Mijn doel is om MW Studio’s groot te maken in de wereld van de horeca, leisure en transformatieprojecten.  Ik stel u graag mijn medewerkers voor.

Maaike Vos

Projectmanager

Zij is een kanjer in het bewaken van processen tijdens de bouw, het analyseren van werkwijze en het toezien op behalen van planning. Deze dame staat met twee benen op de grond. Spreekt heldere taal, is een enorm harde werker maar bovenal zeer sociaal. Ze werkt en voor u en met u. En met het MW team bovendien! Maaike heeft een groot hart en heeft de drive er voor de ander te zijn.

Lisette Elich

Office manager

Lisette vormt het hart van het bedrijf en is er echt om het MW Studio’s team te ondersteunen met alle administratieve en secretariële zaken. Iemand die zorgt dat de basis staat als een huis en echt ontzorgt!

Lisette heeft veel ervaring in het vak en is een enorm lieve en fijne collega.

Laura Verhoeven

(stagiair TMO Doorn - eindproject)
Social Media & marketing

Dit jonge talent heeft niet alleen oog voor kleur, compositie en stijl, maar daarnaast fris inzicht en is echt van deze tijd. Ze weet wat de markt vraagt en ook hoe ze de vertaalslag kan maken van idee en droom naar de social media kanalen. Laura is via ons netwerk bij ons binnen gekomen, wat laat zien hoe ook zij haar netwerk weet in te zetten.

Joeri Kooijman

(stagiair van de HMC Rotterdam 2e jaars)
Ontwerp meubels & interieur

Een leergierige jonge knul die weet wat hij wil: meubels en ruimtes ontwerpen. Natuurlijk geven wij hem graag deze kans! Want bij MW Studio’s kun je veel leren. Niet alleen over inhoud, maar nog veel meer over processen en mensen.

Lotte de Vries

interieurontwerpster

‘Deze jonge dame heeft ervaring in de luxe jachtenbouw en weet wat het is om de wens van de klant te vertalen en te werken met kwalitatief hoogstaande materialen.’